Gert Mallegrom

Op basis van de goede ervaringen van vrienden met De Andere Makelaar in combinatie met Makelaarsland besloten we ons huis ook op deze manier te verkopen. De bezichtigingen zijn uitstekend uitgevoerd door Erwin Klein. Met veel enthousiasme en passie heeft hij de potentiele kopers rondgeleid. Er waren erg veel bezichtigingen, maar in alle gevallen was Erwin even betrokken. Door de korte en snelle communicatielijnen verliep de verkoop erg soepel. Ik raad iedereen aan om op deze manier je huis te verkopen. Erwin maakt waar wat hij belooft, een andere manier van verkopen, vanuit passie, interesse en betrokkenheid bij zowel kopers als verkopers.

Monique Fioole

Vorig jaar heb ik mijn huis te koop gezet. Om meerdere redenen wilde ik dit niet via de traditionele makelaars laten lopen. Al snel kwam ik bij Makelaarsland terecht. Dat is natuurlijk een goed begin, het huis staat op Funda, er hangt een bord op het huis en belangstellenden worden aan je doorgegeven. Tot zover helemaal prima. Maar dan komt het moment dat er een aanvraag is voor een bezichtiging. En dat wilde ik niet zelf doen, dat leek me namelijk voor mezelf maar ook vooral voor de mogelijke koper niet fijn.
Een mogelijke koper wil een onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar verhaal van iemand met verstand van zaken en ervaring. Daarom heb ik Erwin ingeschakeld. Erwin is duidelijk in alles, hij gebruikt “gewone mensen taal” en zet alles keurig op de mail zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Hij heeft steeds aandacht gegeven aan zowel mijn wensen als die van mogelijke kopers, soms net dat stapje meer dan ik had verwacht. Ik vind zijn enthousiasme en doortastendheid prettig en dat heeft voor de uiteindelijke kopers ook wel heel positief gewerkt.
Mijn huis is verkocht voor een prijs waar ik tevreden mee ben en de kopers ook blij mee zijn. Zowel de kopers als ik zelf hebben ook de mogelijkheid gehad om van zijn kennis in financiële zaken gebruik te maken. Voor mij gaf dat een goed inzicht en zekerheid over mijn situatie na de verkoop van dit huis en aankoop van mijn nieuwe huis. Kortom in dit proces heb ik zelfstandig de dingen afgehandeld die ik wilde doen en kon doen en de rest heb ik aan Erwin overgelaten en dat heeft positief uitgepakt.
Mocht ik weer willen verhuizen of iets willen wijzigen in mijn huidige woonsituatie zal ik zeker weer informatie inwinnen bij De Andere Makelaar!

Majorie en Danny Kalmeijer

Toen we ons huis via De Andere Makelaar te koop hebben gezet was het na 1,5 dag al raak. Zaterdagmorgen op Funda en zondagavond was het verkocht. Mede door jou snelle reactie naar de potentiële koper voor een bezichtiging op zondagmiddag was de verkoop van ons huis zondagavond een feit!
Bedankt voor de goede zorgen en wie weet tot het volgende huis!

Piet Hein

Erwin Klein van De Andere Makelaar heeft ons in 2017 geholpen ons huis aan de Krugerlaan in Gouda te verkopen. Ons huis is uiteindelijk voor Euro 25.000,- meer verkocht dan andere makelaars hadden voorspeld en verwacht. Door zijn mensenkennis, zowel denken en voelen en ook tav mannen en vrouwen, was hij heel klantgericht naar ons toe, maar ook naar de potentiele kopers. Naast dat hij financieel het maximum uit de verkoop van ons huis heeft gehaald, hebben wij ook zeer plezierig met hem samen gewerkt. Dit komt door een goede balans tussen klantgerichtheid en onafhankelijkheid. Erwin verzamelt zoveel informatie als mogelijk, hij is cijfermatig sterk, denkt goed mee, is zeer ervaren en constructief in onderhandelen en is klantgericht. Ten slotte heeft Erwin ook een goed gevoel voor humor waardoor het verkoopproces zo ontspannen mogelijk is verlopen. We raden iedereen de ondersteuning van De Andere Makelaar aan!

Niels de Zwarte

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Erwin: zowel zijn financiële advies als zijn inzet voor de verkoop van ons huis én de aankoop van onze nieuwe woning. Vooraf hebben we alle financiën goed op een rij gezet: Erwin helpt je om niet alleen te kijken naar de aankoop van nu, maar ook over de financiële draagkracht die je in de toekomst hebt. Zeer inzichtgevend! Met de verkoop en aankoop heeft Erwin goed strategisch advies gegeven, waarbij we sommige zaken zelf konden regelen en andere door hem zijn gedaan. Een win-win situatie, waarbij we ons droomhuis konden kopen en in een paar weken ons huis voor een goede prijs verkocht hebben. Daarom van harte aanbevolen!

Adres:

Watermunt 7
2811 SM Reeuwijk

Contact:

M: 06 20 41 77 54
E: info@deanderemakelaar.nl