Ander Hypotheekadvies

Is het financieel verstandig een andere woning te kopen?

Een logische vraag die veel gesteld wordt is: wat zijn de financiele consequenties als ik een andere woning koop?

Hoe gaat dat met al die verschillende hypotheekvormen, wat is een overbruggingshypotheek en hoe zit dat met dubbele lasten?

Zeker als de huidige woning nog niet verkocht is, zal een goede berekening nodig zijn om u het juiste inzicht te geven. Sinds 1997 doe ik niet anders en heb ik een eigen financieel model ontwikkeld om u snel en begrijpelijk inzicht te geven van wat de gevolgen zijn voor uw maandlasten.

Een makelaar en financieel adviseur ineen…. ..dat is wel zo handig.

Hoe zeker is het dat uw koper de hypotheek rond krijgt?

Doordat ik sinds 1997 werkzaam ben als zelfstandig financieel adviseur kan ik een goede inschatting maken of uw potentiele koper uw woning daadwerkelijk kan kopen.

Het komt (te) vaak voor dat een woning gekocht wordt en de hypotheek niet rond komt.

Meestal heeft een koper vijf weken de tijd om een financieel akkoord van de bank te krijgen; ontbinding door de koper betekent dat de verkoop na vijf weken opnieuw kan beginnen en dat is een groot nadeel.

Dat kan anders. Bel 06 204 177 54 of mail info@deanderemakelaar.nl voor informatie.

Reviews

Erwin maakt waar wat hij belooft!

Op basis van de goede ervaringen van vrienden met De Andere Makelaar in combinatie met Makelaarsland besloten we ons huis ook op deze manier te verkopen. De bezichtigingen zijn uitstekend uitgevoerd door Erwin Klein. Met veel enthousiasme en passie heeft hij de potentiele kopers rondgeleid.

Gert Mallegrom

Lees meer

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Erwin

Zowel zijn financiële advies als zijn inzet voor de verkoop van ons huis én de aankoop van onze nieuwe woning. Erwin helpt je om niet alleen te kijken naar de aankoop van nu, maar ook over de financiële draagkracht die je in de toekomst hebt.

Niels de Zwarte

Lees meer

Binnen een weekend verkocht!

Toen we ons huis via De Andere Makelaar te koop hebben gezet was het na 1,5 dag al raak. Zaterdagmorgen op Funda en zondagavond was het verkocht!

Majorie en Danny Kalmeijer

Lees meer

Adres:

Jac P Thijsselaan 39
2803 RS Gouda

Contact:

M: 06 20 41 77 54
E: info@deanderemakelaar.nl